Expo Dubai 2020 - Romania

Tradition Reloaded

Vizitând această secțiune a Pavilionului României, veți avea ocazia să surprindeți într-un moment autentic de creație artistică live, un artist sau un meșter diferit în fiecare lună. Meșteșugarul va transforma materialele naturale (lemn, lână, cânepă, papură, metale) cu ajutorul unor metode tradiționale în obiecte de design cu un profund caracter contemporan.

Mirosul pielii sau sunetul metalului sculptat va încânta vizitatorii Pavilionului în această călătorie autentică către originile tradiționale românești.

Conceptul „New Nature” se regăsește în fiecare lovitură de ciocan sau cusătură realizată, relația dintre artist, tehnica utilizată și opera de artă devenind aproape intimă. O relație unde este invitat și privitorul, totul desfășurându-se în fața vizitatorilor Pavilionului României.

Intenția este de a crea un diapazon vizual și emoțional, de a vă concentra atenția asupra celui care realizează proiectul, dar și de a vă conecta vizual și emoțional cu conceptul propus, prin intermediul unei experiențe imersive, augmentată de o scenografie specială adaptată fiecărui artist care va crea în acest Atelier adevărate opere de artă.

Artiștii „Tradition Reloaded”